Gecontracteerde Aanbieders & Productcodes

Hier vindt u een overzicht van alle gecontracteerde Wmo- en Jeugdzorgaanbieders in de regio Rijk van Nijmegen. Ga voor een lijstweergave van de zorgaanbieders en bijbehorende productcodes naar het Totaaloverzicht. Wilt u zorgaanbieders met elkaar vergelijken of bent u op zoek naar specifieke zorgvoorzieningen, ga dan naar Steunwijzer.

Twee mensen schudden elkaars hand.

In het totaaloverzicht vindt u alle in de regio Rijk van Nijmegen gecontracteerde zorgaanbieders en bijbehorende productcodes die zij mogen leveren. Daarnaast geeft het een overzicht van onderaannemers per hoofdaannemer.

Het totaaloverzicht is een Excel bestand dat bestaat uit drie tabbladen. Het eerste tabblad geeft alle hoofdaannemers weer. Het tweede tabblad de hoofdaannemers en bijbehorende onderaannemers. Op het derde tabblad vindt u een handleiding. De gegevens die per zorgaanbieder getoond worden zijn:

  • Naam zorgaanbieder / onderaannemer
  • AGB praktijkcode hoofdaannemer
  • Productcodes per aanbieder
  • Bouwsteenomschrijving per productcode
  • Eventuele specifieke opmerkingen

Om efficiënt te zoeken kunt u het beste gebruik maken van de filters bovenaan het document.

Voor Wmo aanvragen waarbij een zintuigelijke beperking (ZG) van toepassing is kan gekeken worden naar LTA Wmo-ZG. De VNG heeft op landelijk niveau met enkele specifieke aanbieders contracten gesloten voor het aanbieden van Wmo Zintuigelijke Beperking (ZG). Meer informatie daarover vindt u hier.

Groep mensen icoon

Let op: deze lijst wordt regelmatig aangepast. Zorg ervoor dat u altijd de laatste versie van het totaaloverzicht bekijkt via deze website.