Gecontracteerde aanbieders en productcodes

Totaaloverzicht gecontracteerde zorgaanbieders productcodes
Onderstaand document biedt een totaaloverzicht van alle in de regio Nijmegen gecontracteerde zorgaanbieders en bijbehorende productcodes die zij mogen leveren. Daarnaast geeft het een overzicht van onderaannemers per hoofdaannemer.

Let op: deze lijst wordt regelmatig aangepast. Zorg ervoor dat u altijd de laatste versie van het totaaloverzicht bekijkt via deze website.

Leeswijzer
Het totaaloverzicht is een Excel bestand dat bestaat uit drie tabbladen. Het eerste tabblad geeft alle hoofdaannemers weer. Het tweede tabblad de hoofdaannemers en bijbehorende onderaannemers. Op het derde tabblad vindt u een handleiding. Om efficiënt te zoeken kunt u het beste gebruik maken van de filters bovenaan het document. De gegevens die getoond worden zijn:

 

  • Naam zorgaanbieder / onderaannemer
  • AGB praktijkcode hoofdaannemer
  • Productcodes per aanbieder
  • Bouwsteenomschrijving per productcode
  • Eventuele specifieke opmerkingen

Steunwijzer

Via onderstaande button komt u op de website Steunwijzer. Op deze website kunt u zorgaanbieders die gecontracteerd zijn door de Regio Nijmegen voor Wmo- en Jeugdzorg met elkaar vergelijken. In Steunwijzer is het mogelijk om te zoeken op specifieke diensten en organisaties, om filters toe te voegen in een zoekopdracht en om verschillende zorgaanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor kan de best passende zorg worden gekozen. 

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.