Gecontracteerde aanbieders en productcodes

Hier vindt u een overzicht van alle gecontracteerde Wmo- en Jeugdzorgaanbieders in de regio Rijk van Nijmegen. Ga voor een lijstweergave van de zorgaanbieders en bijbehorende productcodes naar het Totaaloverzicht. Wilt u zorgaanbieders met elkaar vergelijken of bent u op zoek naar specifieke zorgvoorzieningen, ga dan naar Steunwijzer.

 

Totaaloverzicht gecontracteerde zorgaanbieders en productcodes

In het totaaloverzicht vindt u alle in de regio Rijk van Nijmegen gecontracteerde zorgaanbieders en bijbehorende productcodes die zij mogen leveren. Daarnaast geeft het een overzicht van onderaannemers per hoofdaannemer.

Het totaaloverzicht is een Excel bestand dat bestaat uit drie tabbladen. Het eerste tabblad geeft alle hoofdaannemers weer. Het tweede tabblad de hoofdaannemers en bijbehorende onderaannemers. Op het derde tabblad vindt u een handleiding. De gegevens die per zorgaanbieder getoond worden zijn:

  • Naam zorgaanbieder / onderaannemer
  • AGB praktijkcode hoofdaannemer
  • Productcodes per aanbieder
  • Bouwsteenomschrijving per productcode
  • Eventuele specifieke opmerkingen

Om efficiënt te zoeken kunt u het beste gebruik maken van de filters bovenaan het document.

Let op: deze lijst wordt regelmatig aangepast. Zorg ervoor dat u altijd de laatste versie van het totaaloverzicht bekijkt via deze website.

Steunwijzer

Via onderstaande button komt u op de website Steunwijzer. Hier vindt u alle zorgaanbieders die gecontracteerd zijn door de regio Rijk van Nijmegen. Op Steunwijzer kunt u specifieke diensten vinden die een zorgaanbieder levert door gebruik te maken van de zoekbalk en de diverse filters zoals leeftijd en meertaligheid. Daarnaast kunt u de diensten en de zorgaanbieders met elkaar vergelijken. Hierdoor vindt u de best passende zorg.

Bent u op zoek naar een zorgaanbieder in de gemeente Nijmegen waar u geen verwijzing voor nodig heeft, dan verwijzen we u door naar https://www.wegwijzer024.nl/.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.